Nyaralj a DSI-vel! Hálás lesz érte a szervezeted

Nézzük, hogyan segíthet a DSI az utazáskor és a nyaralás alatt egyaránt.

A hosszú úton

Te is tapasztaltad már, hogy repülőút vagy hosszabb vonatút alkalmával fogy körülötted a levegő. Ez azért van, mert a repülőn soha, a vonatokon pedig csak ritkán lehet ablakot nyitni és beengedni a kabinba a friss levegőt. A légkondicionáló berendezés pedig nem az igazi megoldás.

Emellett az sem elhanyagolandó tény, hogy egy ennyire zárt helyen egy idő után a kilélegzett levegővel több bacilus is bekerül a térbe. Ennek az elkerülésére sokaknak megvan a bevált technikájuk, de egy hosszabb út során másra van szükség.

Az ilyen helyzetre sokak szervezete száraz köhögéssel reagál – még akkor is, ha egyébként nincs allergiás panaszuk vagy asztmájuk. Ezzel jelzi a szervezet, hogy valami nincs rendben. Ilyenkor általában folyadékot iszunk, hogy csillapítsuk a köhögési ingert, viszont van más megoldás is.

A tartózkodás alatt

A hosszú utazás mellett érdemes beszélni a tartózkodási helyről is. Általában a szállást csak képeken látjuk a foglalás előtt, így a hibáit nehéz felfedezni. Így néha nagy meglepetés ér,amikor személyesen toppanunk be az ajtón. Például ha egy kis, dohos, sötétszobát sikerül kifognunk, akkor azzal nemcsak a vakációs hangulatnak ártunk. Az is nehezítheti a légzést, ha a nyaralásunk célpontja egy hazánkétól fülledtebb klímájú helység. Nem élvezed te sem úgy a kellemes délutáni sétát, ha bekönnyezett szemmel és köhögve kell azt megtenned. A megoldás mindkét esetben ugyanaz lehet.

Vidd magaddal a DSI inhalátorokat és szippants néhányat, ha épp szükséges. A száraz só belégzése jótékony hatással van a légzőszervekre, antibakteriális tulajdonsága miatt tisztít és fertőtlenít.Az innovatív, ergonomikusan kialakított DSI készülékek hordozhatók és kis helyen elférnek, így akár a zsebedben is tárolhatod. Szimulálják a földalatti sóbarlang természetes mikroklímájának feltételeit a sóbánya látogatásának költségei nélkül.

A következő utazásod vagy vakációd előtt szerezd be a DSI orr- és szájinhalátorait és vidd magaddal. Remek társad lesz, ha úgy érzed, elfogy körülötted a levegő.

Ki ne hagyja ezeket: