Kiderült, sokan mit tesznek, ha valaki tüsszent mellettük a buszon

Neked is megfordul a fejedben, hogy arrébb kéne ülnöd, ha egy olyan ember mellett foglalsz helyet a buszon, aki két megálló között háromszor tüsszent? Lehet, hogy csak allergiás. De az is lehet,hogy összeszedett valami kellemetlen betegséget.

Nem vagy egyedül ezzel a gondolattal!

Nemrég indult egy párbeszéd egyközösségi oldalon arról, hogy a felhasználók szerint mi az ő furcsa szokásuk. Rengetegen osztották meg érdekes, nevetséges vagy éppen kínos habitusukat, és ami nagyon érdekes: nem egy ember volt, aki azt írta, hogy amikor tüsszent vagy köhög mellette valaki, mindig visszatartja a lélegzetét pár másodpercig, amíg odébb állnak a bacilusok.

Te is csinálsz ilyet? Nos, nem vagy egyedül ezzel a szokásoddal. Egy zárt helyiségben – például tömegközlekedési eszközön – nem válogathatjuk meg, ki áll mellénk, és azt sem, hogy milyen közel áll. Egy tömött villamoson ugyebár, nincs olyan sok hely a mozgolódásra. Ha pedig épp nyaralni tartasz és repülőn vagy vonaton utazol együtt a bacilusokkal, még nehezebb a menekülés.

Ha kevés a légtér és a tüsszögő vagy köhögő utastársak téged is zavarnak, akkor szerezd be az InHalo DSI sóinhalátorát. Kis méretének köszönhetően biztosan helyet találsz neki a táskádban, így bármikor előkaphatod, ha úgy érzed, egy kis friss levegőre van szükséged.

A benne található természetes és tiszta sókristályok gyulladáscsökkentő hatásuknak köszönhetően támogatják a szabad légzést – még akkor is, ha esetleg te vagy a tüsszögő utas a metrón. Az organikus sóterápia ugyanis enyhítheti a légúti panaszokat, az asztmát, az allergiás megbetegedés tüneteit.

Inkább ezt szívd, mint a bacilusokat!

Ki ne hagyja ezeket: