Ismét bezsebeltek egy díjat a DSI sóinhalátorok

2019. április elején ismét Londonban rendezték meg az organikus és természetes termékek legnagyobb európai kiállítása, a Natural & Organic Products Europe-ot.

Idén a DSI InHalo nemcsak kiállítóként vett részt a rendezvényen, de egy rangos díjat is átvehetett: a sóinhalátorok lettek a legjobb új egészségügyi termékek.A szakemberekből álló zsűri úgy ítélte meg, a DSI termékei innovatívak és egészséges megoldásokat szorgalmaznak.

A sópipákat korábban megjelenésükért is díjazták. 2012-ben megnyerték a Red Dot Design Awards-ot, a formai megjelenés legrangosabb elismerését, és a Magyar Formatervezési Díjat is magukénak tudhatják. Londonban viszont legjobb új, speciális egészségügyi termék elismeréssel díjazták.

Az expo ugyanis az egészséges, természetes és az organikus termékekre fókuszál. A rangos rendezvényen egyébként évről évre 83 országból több ezer látogató érkezik, akik körülbelül 700 kiállító cég termékeit és kínálatát ismerhetik meg.

A sóterápiát már évtizede alkalmaznak különböző légúti betegségek kezelésére,vagy allergiás tünetek enyhítésére. A DSI abban hozott újat, hogy a természetes sókristályokat egy ergonomikusan kialakított, kompakt kis készülékbe zárta, így azt bárhová magaddal viheted. Ez sokaknak nagy segítség lehet, hiszen minden második ember küzd valamilyen allergiás megbetegedéssel. Nekik nagy könnyebbség, ha van egy olyan készülék, amelyet mindenhova magukkal vihetnek,és amellyel enyhíthetik az allergia okozta kellemetlenségeket.

A termékek másik nagy előnye, hogy természetesek: 100%-ban organikus parajdi sókristályok vannak az inhalátorokban. Nem mindegy ugyanis, milyen anyag kerül egy ilyen készülékbe. Rendkívül fontos, hogy a gyulladáscsökkentő anyag –vagyis a só – minél természetesebb és tisztább legyen. A DSI-vel szinte egy sóbányát hordhatsz a zsebedben, hiszen a száraz sóinhalátor tulajdonképpen szimulálja a földalatti sós barlang természetes klímáját.

 

Ki ne hagyja ezeket: