Így segíthet a száraz sóterápia

Többeknek még mindig egy új wellnesstrendnek tűnik, viszont a sóterápia rendszeres végzése valódi segítséget nyújthat azoknak, akik légúti nehézségekkel élnek együtt. Ez egy teljesen természetes, gyógyszermentes kezelés, amely – ha önmagában nem is–  egy meglevő terápia részeként segíthet enyhíteni a panaszokat.

Organikus sókristályokat már évtizedek óta használnak légzőszervi betegségek kezelésére, mint például asztma, hörghurut vagy más krónikus lélegzőszervi zavarok. Már az ókori görögök is alkalmazták számos egészségügyi előnyét. A sóterápia a sókristályok antibakteriális tulajdonsága miatt képes fertőtleníteni és tisztítani a légutat, így megkönnyíti a légzést.

Alsó légúti panaszok esetén

A sóterápia segíthet a mellkas beszűkülésének és az allergia okozta kellemetlenségek enyhítésében.

Emellett az asztma, a hörghurut okozta panaszokat is képes mérsékelni. A rendszeres inhalálás elősegítheti a légcső optimális higiénéjét és egészségét.

Felső légúti betegségeknél

Elősegíti az orrüreg optimális higiénéjét és egészségét,ezáltal enyhítve a nazális panaszokat. A sóterápia segítséget nyújt az átmeneti tünetek enyhítésében orrdugulás esetén. Az allergia, a túlterheltség okozta kellemetlenségek enyhítésére is szolgál.

Egy megfelelő terápia részeként a DSIszáraz sóinhalátorok rendszeres használata gyógyszermentes megoldást nyújt a légutak tisztítására. Ezen kívül a sóterápia már megelőző céllal is ajánlott,akkor, ha még nem jelentkeztek légúti panaszok. Ezzel a légzőszervek általános,optimális egészségét és működését segítheted elő.

A DSI nazális és bronchiális sóinhalátorairól, azok használatáról ide kattintva tudhatsz meg még többet.

Ki ne hagyja ezeket: