Red Dot Design Award győztes termék

A Red Dot Design Award 1955-re nyúlik vissza és jelenleg a világ legnagyobb és legkiválóbb design díjának számít. Több mint 14,000 résztvevő 70 országból versengett 2011-ben a Red Dot elismerésért.

2012-ben 1,800 vállalat és tervező 58 országból regisztrált a „red dot award:termék design” kategóriába és kapott esélyt arra, hogy bizonyítsák tervezési képességüket a híres tervezőkkel és feltörekvő tehetségekkel szemben nemzetközi összehasonlításban. A versenyben 19 különböző kategóriában, 4,515db regisztráció érkezett. De csak a legjobbakat ítélték oda a díjat.

A nemzetközi piacokra gyakorolt növekvő versengő nyomás miatt a gyártóknak ma fontosabb, mint valaha megkülönböztetni magukat a versenytársaktól azáltal, hogy magas minőségű termékeket biztosítanak ahelyett, hogy egyszerűen egy agresszív árpolitikát folytatnának.
A tervezők és gyártók számára is előnyt jelent a díj: arra használják a Red Dot-ot, hogy reprezentálják a kvalitásukat az ügyfeleik fele, és kihangsúlyozzák a saját erélyüket.

A nemzetközi zsűri "red dot" díjjal jutalmazta a magas design kvalitásért az Inhalo DSI-t.

A tervező: Co&Co Designcommunication Ltd. / www.coandco.cc

red dot award: termék design 2012

ww.red-dot-21.com

Ki ne hagyja ezeket: