Az influenzaszezon közepén kapd elő a DSI-det

Te mivel vértezed fel magad az influenzaszezon alatt? Meleg, réteges öltözködés? Több gyümölcs és zöldségfogyasztása? Vitaminok és ásványi anyagok? Mondunk valami újat!

A száraz sóterápia rengeteg előnnyel szolgál az egészséged számára. És ezt már a görögök is felfedezték maguknak. Időszámításunk előtt Hippokratész is gyakran alkalmazta a sóterápiát gyógyítás céljából. Napjainkra pedig ismét egyre többen fedezik fel maguknak ezt a teljesen gyógyszermentes, organikus módszert.

Mielőtt elkapod a náthát

Az őszi hűvös idő az influenzaszezon és a megfázások ideális időszaka, főleg, ha hirtelen hűl le a levegő és kimarad a kellemes indiánnyár. Ilyenkor számtalan betegség ostromolja a szervezetünket,amelyek megelőzésében is már szerepe lehet a sóterápiának. Akkor is érdemes rendszeresen inhalálni, ha nincs semmiféle légúti panaszunk, hiszen a belélegzett sókristályok az orrüregek, a tüdő és a légzőszervek általános,optimális egészségét is támogatják.

A só emellett természetes immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással is bír. Ülőfürdőként használva például valósággal magába szippantja a méreganyagokat, ezáltal megindul a testtermészetes tisztulási folyamata. Inhalálva pedig a légutak tisztításában jár élen.

Megfázás vagy influenza esetén

Ha nem voltunk elég elővigyázatosak és valahonnan mégis összeszedtük a bacikat, érdemes az orvos által javasolt kezelés mellett rendszeresen végezni a sóterápiát. Az apró, organikus sókristályok eljutnak a légjáratok, a hörgők minden részébe, ahol kifejtik hatásukat. Antibakteriális tulajdonságuknak köszönhetően fertőtlenítik a légutat: kitapadnak a nyálkahártyán, megkötik a váladékot, és elősegítik annak felköhögését.

A természetes, mikroméretű sókristályok belélegezve enyhítik az orr nyálkahártyájának duzzanatát, így megkönnyítik a légzést, mérséklik a köhögőrohamokat.

A DSI sóinhalátorainak nagy előnye,hogy mindenhová magaddal viheted: az ergonomikusan kialakított, kis készülékek a táskád zsebében is elférnek, így bárhol inhalálhatsz. A sóterápia egy meglévőkezelés részeként képes enyhíteni az influenzaszezon alatt összeszedett betegség és megfázás okozta kellemetlenségeket. A teljesen organikus terápia gyógyszermentes megoldást nyújthat és elősegítheti a mihamarabbi gyógyulást.

Ki ne hagyja ezeket: